O nama

Obiteljska zadruga Rihter i njeni članovi već se dvadesetak godina bave slastičarskom, pečenjarskom i ugostiteljskom djelatnošću, a uslijed zakonskih izmjena, od početka 2012. godine obiteljska zadruga postaje trgovačko društvo i posluje pod nazivom Slatki zalogaj d.o.o.

Prilikom izrada ponuda i ugovaranja naših usluga prilagođavamo se svim Vašim željama, neovisno radi li se narudžbi pojedinačnih slastica, cjelokupnim menijima za vašu svečanost, ili pak preuzimamo na sebe kompletnu organizaciju svečanosti (od pripreme objekta, preko pripreme i posluživanja hrane i pića, pa sve do razduženja i čišćenja objekta nakon svečanosti).

Kroz godine iskustva u pružanju usluga kao što su pripreme menija po željama klijenata, pečenja raznih vrsta mesa, pečenja kolača i torti, pa sve do pružanja kompletnih usluga za svadbene svečanosti, krštenja, blagdanska druženja i razne javne i poslovne skupove, stekli smo znanja i postigli kvalitetu temeljem kojih smo u mogućnosti odgovoriti na sve Vaše zahtjeve.

U našem timu za pružanje usluga nalaze se kvalificirani kuhari i konobari. Prostori za pripremu i čuvanje, kao i vozila za dostavu hrane i slastica opremljeni su rashladnim uređajima sukladno zahtjevima i propisima struke, a posebna pažnja polaže se na higijenske standarde prostora u kojima se namirnice pripremaju.

Naši tradicionalno spravljeni, uvijek svježi kolači, slasne torte i pečenja koja će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane već dva desetljeća privlače sladokusce sa područja naše i susjednih županija, a sve češće se mogu pronaći u ponudi slastičara na području cijele središnje Hrvatske.

Sve navedeno doprinijelo je da je prezime obitelji Rihter čiji članovi stoje iza tvrtke Slatki zalogaj d.o.o. postalo je gotovo sinonim za pripremu ukusnih jela i slastica.

Stoga, obratite nam se, zadovoljstvo naših dosadašnjih kupaca i korisnika usluga, najčvršće je jamstvo da ne možete pogriješiti!